Παραδοσιακός Ξενώνας
"Αρχοντικό Βογιάρου ",
Καλαρρύτες Ιωαννίνων Τζουμέρκα,
Τηλ. 26590 62361 - 6974 294 385,
Website: www.vogiarou.gr
Email: info@vogiarou.gr

Επιλέγοντας τα Τζουμέρκα για τις αποδράσεις σας από την καθημερινότητα, πρέπει να γνωρίζεται ότι επιλέγετε έναν από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στο φημισμένο χωριό των Τζουμέρκων Καλαρρύτες, θα βρείτε το «Αρχοντικό Βογιάρου», από όπου σας προσκαλούμε σε αυτή την πανέμορφη γωνιά της Ελλάδας και σας καλωσορίζουμε στο άνετο ξενοδοχείο μας, προσφέροντας σας ευχάριστη και ξεκούραστη διαμονή.

Η εξαιρετική του θέση, το υπέροχο περιβάλλον και η άριστη φιλοξενία γίνονται ο απόλυτος συνδυασμός απολαυστικών και αξέχαστων διακοπών.

Ιδανικό για όλες τις εποχές αφού κάθε εποχή έχει το δικό της χρώμα και ιδιαιτερότητα.

Όλα τα δωμάτια του ξενώνα είναι χτισμένα εξωτερικά και εσωτερικά με πέτρα συνδυάζοντας έτσι αρμονικά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Τζουμέρκων με την μοντέρνα διακόσμηση και την πολυτέλεια.

Τα δωμάτια έχουν σχεδιαστεί και διακοσμηθεί με το σκεπτικό ότι ο επισκέπτης θα αφιερώνει αρκετό από τον χρόνο του μέσα σε αυτά, ιδιαίτερα τον χειμώνα.

Διαθέτει 4 δίκλινα, 5 τρίκλινα με τζάκι και 1 τετράκλινη σουίτα με τζάκι, όλα με θέρμανση και μπάνιο. Υπάρχει καθιστικό με τζάκι και TV και χωριστή αίθουσα εστιατορίου..