Παραδοσιακός Ξενώνας
"Κωνσταντίνου και Ελένης",
Μονοδένδρι Ζαγορίου,
Τηλ. 26530 71328 - 6940973745,
Website: www.ke-hotel.gr
Email: info@ke-hotel.gr

Επιλέγοντας τα Ζαγοροχώρια για τις αποδράσεις σας από την καθημερινότητα, πρέπει να γνωρίζεται ότι επιλέγετε έναν από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η επίμονη και η συνεχής προσπάθεια για την διατήρηση  της παραδοσιακής μορφής  και της μοναδικής φύσης  δημιούργησε ένα τοπίο ξεχωριστής ομορφιάς και επιβλητικότητας, ένα ζωντανό έργο τέχνης που ξυπνά όλες τις αισθήσεις και δημιουργεί ανεπανάληπτα συναισθήματα.

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος χωριό Μονοδένδρι που είναι ξεχωριστό για την μοναδική ομορφιά την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του και βέβαια για το διάσημο φαράγγι του  Βίκου. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το δέος που νιώθει ο επισκέπτης αντικρίζοντας αυτό το ανεπανάληπτο μεγαλείο της φύσης.

Γέννημα Ζαγορίσιας σκληρής πέτρας, η οποία πήρε την μορφή της και ζωή από την αρχιτεκτονική παράδοση αιώνων.

Ένα δημιούργημα από ανθρώπους που σέβονται τον επισκέπτη και την παράδοση χωρίς να ξεχνούν τις σύγχρονες απολαύσεις.

Δεν υπάρχει για μας μεγαλύτερη πρόκληση  από την επιλογή του χώρου που θα παντρεύει αρμονικά  τις ανέσεις που μας παρέχει απλόχερα ο σύγχρονος τρόπος ζωής με την παραδοσιακή αισθητική που υπάρχει διάχυτη στην περιοχή του Ζαγορίου.

Λιθόκτιστο κτήριο που αντικατοπτρίζει πλήρως τον ντόπιο αρχοντικό χαρακτήρα.

Ευρύχωρα δωμάτια * μοναδικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής και άνεσης, που συμβαδίζουν πλήρως με την ξακουστή Ζαγορίσια φιλοξενεία.

*Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, λουτρό, TV, ψυγείο.